Den Bästa Studentpresenten

Våren är kommen, och med den stundar examenstider. Hårt arbetande elever blir i ett slag lyckliga studenter på väg in i vuxenlivet!

Självklart skall denna speciella dag firas ordentligt, men vad skall man ge en nybakad student? Det gäller att hitta något udda som ändå är uppskattat, en allt svårare utmaning i en tid när de flesta har en klocka i mobilen, där kalendrarna är fullbokade med planer och inredning blivit både åtkomligt och individuellt - det sista du vill är att köpa ännu en uppsättning glas eller en designad ljusstake som packas ner i en låda märkt studentpresenter för att sedan aldrig användas.

Därför vill vi rekommendera en sminkspegel med belysning från IconMirror. Vi måste erkänna att vi är partiska, men det är något visst med våra speglar och vi vill att fler skall få uppleva den glädje som både anhöriga och kunder delat med oss när de använt sina speglar. Det känns egentligen onödigt att skylta med hur mycket makeupartister gillar speglarna, eller för den delen att lista alla de företag som gett oss deras förtroende, för den bästa känslan är att se och höra om hur unga skönhetsintresserade personer glittrar när de packar upp våra speglar, för att sedan sätta sig ner i lugn och ro och lägga en perfekt make-up i marknadens bästa ljus!

Skulle du inte vara ensam om att ge en sminkspegel från IconMirror så har vi 45 dagars öppet köp, och för att göra valet ännu enklare så har vi tagit fram en rabattkod på 10% - student-2019 - som kommer vara giltig till och med den 15 juni.

ZOE PRO STAZ PRO  

Produkten har blivit tillagd i varukorgen